Chronoshop.cz|Ochrana osobních údajů
V předvánočním období máme otevřeno i v soboty od 10:00 - 15:00 hodin (24.11., 1.12., 8.12., 15.12., 22.12.).

Ochrana osobních údajů

I.
Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Chronoshop s.r.o., IČ 29289769 se sídlem Prostějovská 587/72, 798 02 Mostkovice, Česká republika (dále jen: „správce”).
  2. Kontaktní údaje správce jsou: Prostějovská 587/72, 798 02 Mostkovice, email: info@chronoshop.cz, telefon: +420 222 764 184
  3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.
Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.
  3. Pokud jste nám svobodně udělili souhlas, pak správce zpracovává váš email a datum udělení souhlasu k zasílání obchodních sdělení týkající se zboží nabízeného v e-shopu chronoshop.cz a obchodu Chronoshop.

III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je:
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.
  2. Zpracováváme následující osobní údaje:
    a) identifikační údaje, kterými se rozumí zejména jméno a příjmení, uživatelské jméno a heslo v nečitelné podobě;
    b) kontaktní údaje, jimiž se rozumí osobní údaje, které nám umožňují kontakt s vámi, zejména e-mailová adresa, telefonní číslo a poštovní adresa;
    c) vaše nastavení, kterými se rozumí údaje ve vašem účtu, zejména uložené adresy, nastavení newsletterů, druh členství ve věrnostním programu a vaše hodnocení produktů a služeb;
    d) údaje o vašich objednávkách, kterými jsou zejména údaje o zboží a službách, které jste si objednali, způsobu doručení a platby včetně čísla platebního účtu, údaje o reklamacích.

IV.
Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu),
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 15 let, jsou-li osobní údaje zpracovány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu (Plugo s.r.o.) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu a obchodu,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.
    Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé emailových a cloudových služeb (Google LLC, Zendesk, Inc., The Rocket Science Group LLC), u kterých máme uloženou emailovou komunikaci a zálohy dat.
  2. Google Analytics a soubory cookie. 
    Webové rozhraní e-shopu Chronoshop používá službu Google Analytics, poskytovanou společností Google LLC. Víc informací o cookies se dočtete zde.

VI.
Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména šifrováním, antivirovým systémem, firewallem a hlídaným prostorem, ve kterém jsou uložené listinné podoby dokumentů.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.
Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5. 2018.

Kdo za tím stojí?

Jsme specializovaní prodejci hodinek, provozujeme kamenný obchod v Praze, internetový obchod jsme otevřeli již v roce 2007. Všichni v Chronoshopu jsme hodinkoví nadšenci, hodinařina je pro nás vášní, které se věnujeme i mimo pracovní dobu. Našim zájmem je poskytovat na českém trhu zajímavé hodinky nezávislých výrobců, a to v přátelském prostředí, kdy zákazníkova spokojenost je na prvním místě. Můžete se na nás spolehnout jako na autorizované prodejce, vašim hodinkám jsme schopni poskytnout správnou záruční i pozáruční péči.

Naším cílem je nabízet kvalitní produkci hodinářských značek, které mají výborný poměr ceny a výkonu, jsou něčím zvláštní, nebo nejsou na našem trhu dostupné. Přáli bychom si, aby pro Vás byl nákup v Chronoshopu – ať už přes internet nebo v našem kamenném obchodě - vždy příjemným zážitkem a aby Vám naše zboží dělalo dlouhou dobu radost.

Hodnocení Chronoshopu od zákazníku na Heureka.cz

Blog

  • Seiko Presage Fuyugeshiki nové limitované „koktejlky”

    Seiko představilo novinky ve společenské řadě Presage, jsou to oblíbené „cocktail time” modely. Tyto hodinky se vyznačují rafinovanými číselníky a při zachování mechanického srdce…

  • Biatec Golden Ratio LE

    Slovenská značka Biatec představila limitovanou edici modelů Golden Ratio inspirovanou zlatým řezem. Celkem se jedná o pět variant, z nichž je každá dostupná v omezeném…

  • MeisterSinger City Edition 2018 Praha

    MeisterSinger, německý výrobce jednoručkových hodinek, představuje po loňském úspěchu kolekci City Edition 2018, která reprezentuje 55 významných měst a zemí, mezi kterými…

Přečíst všechny články na blogu
Řemeny k hodinkám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací